• thumb

Резервирай


€ EUR 0.00

Предстои да платите с карта на последната стъпка.

Това е единственият начин да направите валидна резервация!


Renault Clio
Nissan Qashqai
Renault Trafic
Ски трансфери

КОМФОРТ И СИГУРНОСТ С YES RENT A CAR – КОЛИ ПОД НАЕМ - СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ 

Коли под наем София 1
Коли под наем София

Търсите коли под наем? София е избраната от вас дестинация или пък искате да обиколите цяла България? А да излезете извън нея. Попаднали сте на правилното място. Време е да ви запознаем с услугата „Коли под наем София“. „Коли под наем София“ определено ще ви очарова и изненада, а за да научите повече за нея, продължавайте да четете.

Услугите за наем на автомобили са все по-популярен начин за справяне с различни бизнес, туристически и семейни пътувания по целия свят. Yes rent a car се стреми да осигури мобилност от световна класа чрез услугата „Коли под наем София“, идеална за всеки гост на българската столица.

Нашата компания разполага с пълния потенциал, професионализъм и опит, необходими за осигуряване на изключителна опитност за предоставяне на услугата коли под наем. София, Пловдив, Варна и Бургас са четири бързо развиващи се европейски града, където можете да ни откриете и да ни се доверите в помощта за свободно придвижване. „Коли под наем София“ е една от най-популярните ни услуги - дава възможност на пътниците да се придвижват свободно и спокойно из столицата, из цялата страна, както и извън нея.

Какво включва нашата услуга „Коли под наем София“?

„Коли под наем София“ е услуга, проектирана да обслужва различни бизнес и лични нужди, като осигурява надеждни първокласни превозни средства и безупречна поддръжка на разумни цени. Ето какво включва нашата услуга „Коли под наем София“ и как тя ви помага да извлечете максимума от пътуването си:

Клиентите на „Коли под наем София” могат да изберат предпочитан тип и модел превозно средство, които напълно да отговарят на техните нужди и предпочитания;

Клиентите на „Коли под наем София” получават чисто нов, изчистен и технически безотказен автомобил, който съчетава комфорт и надеждност;

Клиентите на „Коли под наем София“ получават пълна поддръжка от нашия специализиран екип по въпроси, свързани с организацията, технически въпроси, финансови параметри и всичко останало;

Клиентите на „Коли под наем София” се радват на изгодни цени и изключително качество на услугата, която има за цел да надмине техните най-високи очаквания.

Изборът да се доверите на нашата услуга „Коли под наем София“ гарантира безпроблемно пътуване от световна класа, независимо от крайната дестинация.

Защо да се възползвате от услугата „Коли под наем София“?

Коли под наем София 2
Коли под наем София - Разгелдайте предлаганите от нас оферти

Бизнес посетителите на града могат да се насладят на многобройни предимства, когато решат да изберат „Коли под наем София“. Столична община се състои от 24 области, включително други три града и над тридесет села. Някои от тях са големи бизнес райони, докато други са обособени като места за планински туризъм.

Каквото и да е пътуването ви, винаги е разумно да използвате нашата услуга „Коли под наем София“ като най-интелигентния начин за придвижване. Ето защо:

„Коли под наем София“ осигурява независимо пътуване - без ограничения на обществения транспорт, без графици, без предварително проектирани маршрути;

„Коли под наем София“ спестява неприятностите от задълбочено предварително проучване на местоположението и начините за достигане до него. Всичко, което трябва да направите, е да използвате GPS устройството, както сте свикнали;

„Коли под наем София ” са страхотен начин да се представите на всяка бизнес среща или публично събитие. Нашите автомобили са не само първокласни, но и идеално обгрижвани.

Бизнес срещи, международни семинари, културни и политически събития са отличен шанс да се запознаете с град София. Имайте възхитително първо впечатление, като оставите „Коли под наем София“ да ви бъде водач, но и партньор.

Най-предпочитаните коли под наем – София

Има солиден брой клиенти, които имат съвсем различна цел, когато избират коли под наем. София е отправна точка за различни пътувания из страната и нейните туристически дестинации. Нашата услуга „Коли под наем София“ не изисква да останете в границите на града. Напротив - дава ви изключителна свобода да се разхождате навсякъде във и около страната и да направите пътуването си максимално удобно.

Когато решите да се възползвате от услугата „Коли под наем София“, можете да изберете място за вземане и връщане. Всичко, което трябва да направите, е да планирате пътуването си от София и да решите къде ще завърши - ние можем да вземем обратно автомобила си и в Пловдив, Варна и Бургас.

Неочакваните промени също са част от приключението и ние със сигурност разбираме това. Ако вашата инвестиция в „Коли под наем София“ надвишава сроковете си или променя пространствените си изисквания - винаги можете да се свържете с нашия екип за поддръжка и да ни оставите да пренаредим вашата първоначална сделка за услугата „Коли под наем София“.

Видове превозни средства, които се предлагат за нашата услуга „Коли под наем София”

„Коли под наем София“ подчертава важността на личната грижа за клиентите. Това е особено важно, когато избирате коли под наем – София и България могат да опознати от съвсем друг ъгъл, ако имате на своя страна комфорт и достъпност.

Нашата услуга „Коли под наем София“ е пълна с възможности, които включват мини, икономични, компактни, стандартни, пълноразмерни и SUV автомобили. Ето защо „Коли под наем София“ е универсално решение за широк кръг клиенти - от хора, които пътуват по бизнес, до смели авантюристи, водачи с бюджетни средства, ентусиасти за семейни пътувания и още много любители на пътуванията.

„Коли под наем София“ си партнира с водещи марки автомобили, като Chevrolet, Renault, Volkswagen, Opel, Ford, Dacia, Nissan и др. Винаги можете да проверите пълния списък на автомобилите и наличността на автомобили за услугата „Коли под наем София“ на нашия уебсайт.

 

Комфорт и сигурност с yes rent a car – коли под наем - софия и българия

Какво включва нашата услуга „Коли под наем София“?

Защо да се възползвате от услугата „Коли под наем София“?

Най-предпочитаните коли под наем – София

Видове превозни средства, които се предлагат за нашата услуга „Коли под наем София”

Как да постъпите, когато избирате коли под наем? София, Пловдив, Варна и Бургас


Автомобили под наем на ниски цени, в отлично състояние и малък пробег до основните летища. Това превърна YES rent a car в уважавано име. Наемете автомобили в София, Варна, Пловдив или Бургас и вижте красотата на България, Гърция, Македония, Сърбия и Румъния.