Renault Clio
РЕЗЕРВИРАЙRenault Clio 2019
Ново Renault Clio 2021
РЕЗЕРВИРАЙNew Renault Clio 2021
Renault Clio Grandtour
РЕЗЕРВИРАЙ Renault Clio Grandtour
Hyundai Ioniq Hybrid Automatic
РЕЗЕРВИРАЙHyundai Ioniq Hybrid Aut.
Renault Captur
РЕЗЕРВИРАЙRenault Captur
Renault Captur Automatic
РЕЗЕРВИРАЙRenault Captur Aut.
Renault Megan
РЕЗЕРВИРАЙRenault Megane
Renault Magane Automatic
РЕЗЕРВИРАЙRenault Megane Aut.
Renault Megane Grandtour
РЕЗЕРВИРАЙRenault Megane Grandtour
VW Gold Automatic
 
Dacia Lodgy
Renault Trafic
РЕЗЕРВИРАЙ Renault Trafic
Nissan Qashqai
РЕЗЕРВИРАЙ Nissan Qashqai Aut.
 
 

Автомобили под наем на ниски цени, в отлично състояние и малък пробег до основните летища. Това превърна YES rent a car в уважавано име. Наемете автомобили в София, Варна, Пловдив или Бургас и вижте красотата на България, Гърция, Македония, Сърбия и Румъния.

ТЪРСИТЕ КОЛИ ПОД НАЕМ – YES RENT A CAR Е ОТГОВОРЪТ 

Коли под наем 1
Коли под наем

Несъмнено взимането на коли под наем е едно от нашумелите решения в 21 век. Решението да изберете коли под наем ви дава сигурност, комфорт, свобода и изобщо разширява възможностите ви за придвижване и достъпност до всяка точка, до която вие сами пожелаете да стигнете. Наемането на коли под наем е предпочитано решение пред все повече хора и това е напълно основателно и обосновано. Без да се съобразявате с графици и разписания, без да чакате и да губите излишно време, без повече стари и неудобни транспорти – всичко от което се нуждаете, са избраните от вас коли под наем. Yes rent a car предлага на своите клиенти отличен избор на коли под наем. Вие сами избирате на каква кола искате за заложите според вашите представи за добър, стилен и удобен автомобил. Нашите коли под наем са надеждни, отлично оборудвани и поддържани, за да осигурят максимален комфорт на вас, ползвателите. Нашият екип от специалисти се грижи всички коли под наем, на които залагате, да са в отлично състояние, за да знаете, че сте заложили на правилния транспорт, където и да отивате.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ УСЛУГАТА КОЛИ ПОД НАЕМ?

Това е въпрос, чийто отговор със сигурност и самите вие знаете. Избирайки да заложите на коли под наем, вие си осигурявате спокойствието, че можете да се придвижвате от точка до точка по всяко време на денонощието. С нашите коли под наем вие си спестявате всички дразнещи фактори, които могат да съпътстват едно пътуване като недостъпност до багажа, невъзможност да спрете където и както пожелаете, съобразяване с графици, неудобни и некомфортни условия за пътуване, досадни шофьори и какво ли още не. С наетите от вас коли под наем всичко зависи само и единствено от вашето желание и от вашия собствен план как да протече пътуването ви. Залагайки на коли под наем, вие вече знаете, че вие сами определяте посоката и дестинацията, спирките и часовете, в които да се движите, както и спътниците, които ще ви придружават. Освен това, вземането на коли под наем може да се окаже изключително по-рентабилен и бюджетен вариант за вас, особено ако се движите в група и искате да извлечете максимума от своето пътуване. Дори и пътуването ви да е работно обаче, не се оставяйте на обстоятелствата да вземат превес. Изберете решението за коли под наем и се доверете най-вече на себе си.

В КОИ СЛУЧАИ ДА ИЗБИРАМЕ КОЛИ ПОД НАЕМ?

Коли под наем 2
Коли под наем - Разгелдайте предлаганите от нас оферти

Независимо дали разполагате с личен автомобил, избирането на коли под наем може да се окаже точното решение за вас. Ако ви предстои важно събитие, на което искате да представите по подходящ начин със стил, класа и елегантност, то изборът на коли под наем е точното решение за вас. Може би ви предстои сватба, бал, работна среща или друг официален повод, който изисква от вас да сте уверени, спокойни и да демонстрирате онова, което чувствате – свобода и стил. Е, в такъв случай заповядайте в Yes rent a car, за да изберете веднага точно онези коли под наем, които ви подхождат и отговарят на изискванията и нуждите ви.

Да помислим обаче и за другите варианти за вземане на коли под наем. Ако ви се налага да пътувате, независимо дали става въпрос за работно пътуване или за пътешествие с близки и приятели, възможността да наемете коли под наем със сигурност ще ви помогне да се придвижвате лесно и свободно. С нашите коли под наем можете да избегнете досадните таксиметрови шофьори, неподдържаните автобуси и безкрайното чакане по спирките и да сте точно навреме, където и да сте решили да отидете. Изборът на коли под наем ви дава възможност за среднощно пътуване и то на изключително достъпна цена. Забравете за бързането, за оправянето в последния момент – нашите коли под наем са на ваше разположение да се движите където и както пожелаете.

Ако сте на опознавателно пътешествие с приятели, можете да си позволите да се движите в компания без билети и без притеснения, че ще изпуснете някоя забележителност. Избирайки нашите коли под наем, страхотните изживявания са ви гарантирани. Така че независимо дали пътувате по работа, дали искате просто да разпуснете, или времето ви притиска, изберете коли под наем от Yes rent a car и се наслаждавайте.

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ КОЛИ ПОД НАЕМ

За нас от Yes rent a car е от изключителна важност нашите клиенти да получават максимума от всички коли под наем, на които залагат, да избират качествено и ефективно, и да получат точно онези коли под наем, от които се нуждаят. Затова, ако вие сте решили да бъдете наш клиент, ще забележите, че ние предлагаме огромно разнообразие от коли под наем на достъпни цени. При нас можете да откриете любимата си марка и модел, да заложите на по-малка или по-голяма кола, на по-семпъл и удобен или по-класов автомобил. Ние предоставяме на вашето внимание нашата колекция от изключително добре поддържани, обгрижени и готови за каране коли под наем. Всичко, което трябва да направите, е да маркирате вашите опорни точки, по които избирате коли под наем, и според тях да направите най-качествения избор. От наша страна вие получавате разнообразие от коли под наем за всеки вкус и за всеки бюджет, сигурни и надеждни автомобили, екип от специалисти, които се грижат за тях 24/7. И не на последно място – залагайки на коли под наем от Yes rent a car, вие всъщност се сдобивате с един ценен партньор във вашето пътуване. Възползвайте се максимално от всички условия, цени и варианти, които ви предлагаме и несъмнено ще останете доволни.

КОЛИ ПОД НАЕМ И YES RENT A CAR

Коли под наем 3
Коли под наем от Yes Rent a Car

Yes rent a car залага основно на своите клиенти. Нашето развитие и прогрес са насочени изцяло върху това, клиентите ни да бъдат доволни от избора за коли под наем, който правят. Множеството доволни клиенти единствено ни мотивира да продължаваме да прогресираме. Към днешна дата ние предлагаме да вземете вашите коли под наем от София, Пловдив, Варна и Бургас – четирите най-големи точки в България. Дестинацията оттам нататък определяте вие. От нас вие ще получите абсолютно обслужени и в идеално техническо състояние коли под наем. Изряден външен вид и салон на всички коли под наем, които избирате, ви очакват при нас. Можете да се свържете с Yes Rent a car по всяко време и да изберете предпочитаните от вас коли под наем. Не се колебайте, а се доверете на комфорта с избора на коли под наем от Yes rent a car!

Търсите коли под наем – yes rent a car е отговорът

Защо да изберете услугата коли под наем?

В кои случаи да избираме коли под наем?

Разнообразие от коли под наем

Коли под наем и yes rent a car