Често задавани въпроси

Цената се изчислява на база период от 24 часов наемен ден, който започва в момента на наемане на автомобила.

Наемателят трябва да има навършени 18 години и да притежава свидетелство за управление на МПС от една до три години (в зависимост от групата на ползвания автомобил). Наем на автомобил от шофьор с по-малък стаж е възможен срещу такса млад шофьор в размер на 36.00 EURO.

Наемателят задължително представя валидна шофьорска книжка, издадена преди минимум 1 година. Други необходими документи са лична карта или паспорт. Задължително условие е и предоставянето на валидна кредитна или дебитна карта.

Доставка/ Прибиране: Yes Rent-a-car България освобождава от такса Доставка/ Прибиране на автомобил в рамките на града. Моля, консултирайте се за таксата при доставка на автомобил извън града с нашите продавач-консултанти.

Допълнително оборудване

  • Бебешко столче - 3.00 EURO на ден
  • Детско столче - 6.00 EURO на ден
  • Вериги за сняг - 6.00 EURO на ден
  • Ски багажник - 6.00 EURO на ден
  • Навигационна система - 6.00 EURO на ден
  • Wi-Fi модем - 8.00 EURO на ден.

Допълнителното оборудване се предлагат само с предварителна заявка.

Пътна помощ - При заявка на услугата "пътна помощ" се заплаща такса от 2.00 EURO на ден.

Наемният автомобил се предоставя с пълен резервоар и трябва да се върне по същия начин. При липси се начислява такса от 3.60 EURO на литър. Възможно е предплащане на горивото.

Автомобил върнат до 1 час от посоченото време в договора, не подлежи на таксуване.

След това се таксува според ценоразписа на класа автомобил за наемен ден.

При всеки инцидент, произшествие или кражба на автомобила трябва да се свържете с полицията и да я уведомите за събитието. Веднага след това се свържете с най-близкия офис на Yes Rent-a-Car България, за да съобщите номера на договора или регистрационния номер на автомобила, който управлявате, за да дадете подробна информация за инцидента.

Можете да се свържете с нас на тел.: +359 (0) 887 50 30 30 или на e-mail: reservations@yesrentacar.bg

За наема на автомобил от Yes Rent-a-Car България, е необходимо да предоставите валидна кредитна или дебитна карта.

Заплащането на услугата „наем на автомобил“ в Yes Rent-a-Car България може да се извърши със следните кредитни или дебитни карти:

  • Visa
  • Mastercard
  • Eurocard

Eднопосочни наеми са възможни и в двете посоки от София - Oфис София - "Цариградско шосе", Летище София, Летище Варна. При връщане на автомобила на място, което не е обявено и съгласувано с Yes Rent-a-Car България, се начислява такса в размер от 50% от стойността на наема.

Да, с нает от Yes Rent-a-Car България автомобил е възможно да се пътува извън страната в следните държави: Гърция, Македония, Румъния, Сърбия. Дължима е такса в размер на 60.00 EURO.

Нашите консултанти с радост ще отговорят на вашите допълни въпроси, свързани с наем на автомобил от Yes Rent-a-Car България. Свържете се нас на тел.: +359 (0) 887 50 30 30 или ни пишете на e-mail: reservations@yesrentacar.bg

Пълна информация за наем на автомобил от Yes Rent-a-Car България може да разгледате в Общи условия за наем на автомобил.

Автомобили под наем на ниски цени, в отлично състояние и малък пробег до основните летища. Това превърна YES rent a car в уважавано име. Наемете автомобили в София, Варна, Пловдив или Бургас и вижте красотата на България, Гърция, Македония, Сърбия и Румъния.